NEO – Eγγραφές μαθητών/τριών στην Α´ τάξη για το σχολικό έτος 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για την έγγραφή των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α´ τάξη του Δημοτικού Σχολείου το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα υποβάλλονται για έγκριση στο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022στην Α´ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/μαθήτριες που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

Στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω κορονοϊού τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα κατατεθούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση :mail@1dim-n-psych.att.sch.gr

Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών οι γονείς θα προσέλθουν στο σχολείο μετά από τηλεφωνική πρόσκληση της Δ/νσης σε προκαθορισμένη ώρα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την παραλαβή βεβαίωσης εγγραφής.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1. Υπεύθυνη Δήλωση όπου αναγράφονται το επώνυμο μαθητή/μαθήτριας,το όνομα μαθητή/μαθήτριας, το όνομα πατέρα και το όνομα μητέρας και η ημερομηνία γέννησης του μαθητή/μαθήτριας, ώστε να αναζητηθεί από το σχολείο το Πιστοποιητικό Γέννησης.

Υπεύθυνη Δήλωση:

2Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού ή κατάθεση άλλου στοιχείου από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

3.Το Ατομικό ΔελτίοΥγείαςΜαθητή, Α.Δ.Υ.Μ.

4.Πρόσφατη βεβαίωση διεύθυνσης μονίμου κατοικίας ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (εκδίδεται μέσω του TAXISnet). Η διεύθυνση της κατοικίας πρέπει να βρίσκεται στα όρια της σχολικής περιφέρειας. ΟΡΙΑ

5.Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου η οποία εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτά ο/η μαθητής /μαθήτρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ

α. Προϋποθέσεις εγγραφής στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα

Οι μαθητές της Α´τάξης μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής δήλωσης-αίτησης των γονέων τους. Όλες οι αιτήσεις για φοίτηση στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνονται δεκτές χωρίς προϋποθέσεις.

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ -ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ:

β. Προϋποθέσεις συμμετοχής μαθητών/τριών στο τμήμα Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00):

Στο τμήμα αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/μαθήτριες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι/νες και φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης είναι δέκα μαθητές/μαθήτριες.

Σχετική εγκύκλιος:

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Ορσαλία Γερακίνη