Έναρξη τηλεκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ, η τηλεκπαίδευση ξεκινάει στις 18/11. Το σχολείο μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της νέας εκπαιδευτικής πραγματικότητας και σας καλούμε να σταθείτε πλάι μας για να αντιμετωπίσουμε μαζί τις συνέπειες και από αυτό το κύμα της πανδημίας.

Σήμερα ή αύριο, ο δάσκαλος κάθε τμήματος θα σας στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα με το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους για τα «δωμάτια» Webex όλων των εκπαιδευτικών που διδάσκουν στο συγκεκριμένο τμήμα. Κάθε παιδί θα μπαίνει τη συγκεκριμένη ώρα στο «δωμάτιο» του εκάστοτε εκπαιδευτικού πατώντας πάνω στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας διαθέτει περιορισμένο αριθμό τάμπλετ, τα οποία μπορεί να τα παραχωρήσει για αυτό το διάστημα στις οικογένειες που δεν έχουν τον υπολογιστή ή τους υπολογιστές που χρειάζονται. Παρακαλούμε τους γονείς που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα να απευθύνουν αίτημα προς το σχολείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους αδυνατούν να το αντιμετωπίσουν (δύο παιδιά κτλ.). Η διάθεση των τάμπλετ θα γίνει με βάση τα κοινωνικά κριτήρια (πολύτεκνοι, οικονομική αδυναμία κτλ.) που περιγράφονται στην εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στο σάιτ του σχολείου και να ελέγχετε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή δύναμη και ελπίζουμε σύντομα να συναντηθούμε και πάλι στο σχολείο μας όλοι μαζί. Μέχρι τότε, παραμένουμε ασφαλείς, παραμένουμε συνδεδεμένοι, παραμένουμε μαζί.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου