Θεατρική παιδική παράσταση “O Ραφτάκος των λέξεων”

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«O Ραφτάκος των λέξεων»

του Αντώνη Παπαθεοδούλου

Η sold out παράσταση της θεατρικής ομάδας ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ

επιστρέφει!

Ο ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση “Ο Ραφτάκος των λέξεων” του Αντώνη Παπαθεοδούλου, που έγινε η sold out παράσταση της σεζόν 2019-2020 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης καθώς και στην καλοκαιρινή περιοδεία, το 2021.

Ένα σύγχρονο παραμύθι που έχει κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, τρυφερό, συγκινητικό και επίκαιρο όσο ποτέ, μιλά για τη δύναμη των λέξεων, για την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, για την αγάπη, την παρηγοριά και τη ζεστασιά που προσφέρει ο ανθρώπινος λόγος.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας ένα πολύ αγαπημένο βιβλίο μικρών και μεγάλων. Με αγνά υλικά – ζωντανή μουσική, κίνηση, διάδραση, παντομίμα- η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος δημιουργεί μία χειροποίητη παράσταση τόσο ζεστή και τόσο πολύχρωμη, όσο και η κουβέρτα του Ραφτάκου που τύλιξε και ζέστανε τελικά όλους τους κατοίκους της πόλης του.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού (Ρ. Φεραίου & Μπουμπουλίνας)

Ώρα προσέλευσης 11:30

Η διάρκεια παράστασης είναι 65 λεπτά και απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη  τη διάρκεια της παράστασης

Η Πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ

ΣΟΦΙΑ ΒΥΘΟΥΛΚΑ

O RAFTAKOS_AFISA_21X30_page-0001 (1).jpg