Ενημέρωση για τα self-tests

Σας ενημερώνουμε ότι τα self test πρέπει να γίνονται στο σπίτι, από τον γονέα-κηδεμόνα κάθε μαθητή/τριας και να δηλώνονται στην πλατφόρμα: https://self-testing.gov.gr

Το έγγραφο που εκτυπώνει ο καθένας/μια, αναγράφει τον πολυψήφιο κωδικό που αποτελείται από λατινικούς χαρακτήρες και αριθμούς στο πάνω μέρος του εγγράφου και επιβεβαιώνει την εγκυρότητα του.

Στην περίπτωση που αντιγράφετε ή συμπληρώνετε την έτοιμη φόρμα-έντυπο της δήλωσής σας, πρέπει να συμπεριλάβετε οπωσδήποτε τον πολυψήφιο κωδικό που εμφανίζεται εντός της εφαρμογής στην πλατφόρμα γιατί ο κωδικός αυτός επιβεβαιώνει τη δήλωσή σας.

Μπορείτε και απλά να αντιγράψετε τα στοιχεία που εμφανίζονται στην πλατφόρμα κατά τη δήλωσή σας σε απλό χαρτί όπου θα έχετε υπογράψει και θα εμπεριέχει οπωσδήποτε τον πολυψήφιο κωδικό από την ηλεκτρονική δήλωσή σας στην πλατφόρμα.

Έγγραφα χωρίς κωδικό δεν είναι έγκυρα και οι μαθητές δεν εισέρχονται στον σχολικό χώρο.

Τα self test σύμφωνα με τις σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ και του Υ.ΠΑΙ.Θ. γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και μαθητές/ριες τα έχουν καθημερνά μαζί τους για να τα επιδεικνύουν όποτε τους ζητηθεί.

Το αποτέλεσμα του νέου τεστ που έχουν μαζί τους οι μαθητές και οι μαθήτριες, το δείχνουν στην ΕΙΣΟΔΟ του σχολείου και στην Τάξη κάθε Τρίτη και Παρασκευή.