Ανακοίνωση για το Ολοήμερο

«Έναρξη λειτουργίας τμημάτων ολοήμερου»

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι τα τμήματα του ολοήμερου προγράμματος λειτουργούν για όλους τους μαθητές μέχρι τις 15:00. Λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού αδυνατούμε να λειτουργήσουμε τα τμήματα που τελειώνουν στις 16:00 καθώς και το τμήμα της Πρωινής Ζώνης (7:00-8:00).Συνεπώς η πόρτα του σχολείου θα ανοίγει στις 8:00.

Αναλυτικό πρόγραμμα με τα διδακτικά αντικείμενα και τους υπευθύνους εκπαιδευτικούς, θα δοθεί στους μαθητές όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του ολοήμερου.

Οι μαθητές φέρνουν φαγητό τοποθετημένο σε σκεύος, το οποίο μπορεί να μπει σε φούρνο μικροκυμάτων (όχι μεταλλικό), πιρούνι ή κουτάλι, πετσέτα ή σουπλά, μπουκάλι με νερό καθώς και υγρά μαντιλάκια. Η χρήση μαχαιριού απαγορεύεται. Πάνω στα σκεύη πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η τάξη του μαθητή. Τα σκεύη τοποθετούνται σε τσαντάκι και όχι μαζί με τα βιβλία. Το πρωί οι μαθητές τοποθετούν το φαγητό τους στα ψυγεία,  που υπάρχουν έξω από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και το τσαντάκι στα ειδικά ράφια. Το μεσημέρι το φαγητό ζεσταίνεται από την τραπεζοκόμο. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ζεσταθεί το φαγητό, αναγράφετε  στο σκεύος «ΟΧΙ ΖΈΣΤΑΜΑ»          

Παρακαλούμε τους γονείς να προσέρχονται έγκαιρα για την παραλαβή των μαθητών, αφού η ευθύνη για την ασφάλεια των μαθητών μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας του σχολείου ανήκει αποκλειστικά στον γονέα/κηδεμόνα.

Οι γονείς παραλαμβάνουν τους μαθητές από την πόρτα επί της Οδού Σολωμού.

Σε περίπτωση που δεν έχουν  προσκομιστεί  τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής, παρακαλούμε να κατατεθούν έως το τέλος Σεπτεμβρίου, ώστε η εγγραφή να θεωρείται  έγκυρη.

Ολόψυχα ευχόμαστε καλή αρχή!

  Η Δ/ντρια του Σχολείου

Γερακίνη Ορσαλία

Ολοήμερο Πρόγραμμα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου

Α/Α ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  
  13:15-13:20 Προσέλευση στο χώρο συγκέντρωσης
1η ώρα 13:20-14:00 40΄ Σίτιση-Διατροφική Αγωγή
  14:00-14:15 15΄ Διάλειμμα
2η ώρα 14:15-15:00 45΄ Διδακτική Περίοδος